Femeia a născut trei copii pe cale naturală, dar la scurt timp de la naștere medicul a făcut o descoperire care i-a dat mamei lumea peste cap: cei 3 copii născuți de ea nu erau de fapt ai ei. Cum a fost posibil așa ceva, explicația te lasă fără cuvinte

By
loading...

Nicio femeie care urmează să devină mamă nu ar vrea să audă că, după ce a dat naștere copiilor ei, pe cale naturală, aceștia nu sunt, de fapt, copiii ei.

Dar acest lucru s-a întâmplat în cazul Lydiei Fairchild. Totul a început când femeia a decis să se despartă de soțul ei Jamie Townsend. Pentru ca Lydia să poată primi pensie alimentară pentru copiii ei, judecătorul i-a hotărât ca toți membrii familiei să facă testul ADN.

În momentul în care femeia a făcut acest test, Lydia era însărcinată cu al treilea copil.

Când rezultatele testelor ADN au sosit, acestea au arătat că Jamie este într-adevăr tatăl copiilor, în schimb Lydia s-a dovedit a nu fi mama lor. Inițial, a refuzat să creadă că așa ceva este posibil, dar fiecare test pe care femeia îl tot făcea, arăta același lucru: ea nu era mama micuților ei.

În acest caz, se putea lua în considerare fie că cei mici au fost schimbați la naștere, fie Lydia a răpit copiii. Dar mama știa foarte bine că aceste variante erau din start excluse.

Când a venit vremea să nască și cel de-al treilea copil, Lydia a fost sub stricta supraveghere a medicilor, iar testul ADN făcut imediat după ce a adus pe lume bebelușul, testul a indicat și în acest caz că Lydia nu era mama copilului pe care îl născuse pe cale naturală.

loading...

Explicația este incredibilă! Medicul patolog al spitalului a făcut o descoperire istorică. Lydia era propriul ei geamăn. Când Lydia se afla în pântecul mamei sale, în stadiul de embrion, a mai existat un embrion pe lângă ea, dar cei doi embrioni au fuzionat pe timpul sarcinii și așa au format un singur făt. Astfel, copiii pe care Lydia i-a purtat în pântec vreme de 9 luni și pe care i-a adus pe lume aveau ADN-ul embrionului geamăn cu care ea a fuzionat în timpul sarcinii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News