Femeia a rămas însărcinată la scurt timp de la căsătorie, dar când a mers la prima ecografie medicii au rămas fără cuvinte: „Așa ceva se petrece o dată la 15 milioane de nașteri”. Ce avea femeia în ea? E unic și nici acum nimeni nu crede!

By
loading...

Venirea pe lume a unui copil este pentru fiecare părinte o binecuvântare, un eveniment unic de care își vor aminti toată viața. Cu toate acestea, există și nașteri care sunt mai mult de atât, sunt cu adevărat unice și spectaculoase.

Cuplu acesta a știut dintotdeauna că vor să aibă o familie. După doar trei luni de la nuntă, cei doi îndrăgostiți au aflat că vor deveni părinți. Dar ceea ce nu le-a trecut prin minte niciodată era faptul că sarcina femeiii va fi una la un milion.

Bethani și Tim Webb din Hythe, Alberta, s-au întâlnit cu doi ani înainte să se căsătorească. Trei luni mai târziu, Bethani a rămas însărcinată. Pentru a se asigura că totul e în regulă cu sarcina ei, femeia a mers la medic, unde i sa făcut prima ecografie. Dar când medicul a văzut imaginea de pe ecranul apartului de ecografie, nu i-a venit să creadă ce se petrece, cu atât mai mult viitorilor părinți. În pântecul femeii se dezvoltau patru fete complet identice, iar acest lucru se întâmplă o dată la 15 milioane de nașteri.

Bethany mărturisește: „Nu puteam crede, eram în șoc. Sincer, am crezut că medicul glumește. Nu-mi venea să cred.”

La 33 de săptămâni de sarcină, femeia a născut prin cezariană patru fete extrem de sănătoase: Abigail, McKayla, Grace și Emily. Ceea ce e și mai ciudat este că niciunul dintre noii părinți nu aveau cazuri de gemeni în familie, iar copiii au fost concepuți natural, nu prin fertilizare in vitro.

Dacă la cazurile cu bebelușii gemeni ori tripleți părinții îi pot recunoaște și îi pot diferenția cu ușurință, în situația de față, celor doi părinți nu le-a fost deloc ușor să facă diferența între fetele lor. Așa că aceștia au găsit o soluție salvatoare: le-au pictat unghiile de la picioare în culori diferite. Deși părinții mărturisesc că există și momente când simt că le este destul de greu cu cele patru micuțe identice, ei se simt extrem de binecuvântați de darul care le-a fost dat.

loading...

Posted by Webb Quadruplets Updates on 2 Octombrie 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News