Femeia a rămas singură acasă, după ce soțul ei plecase într-o călătorie de serviciu, și a zis să vadă un film. Dar când a deschis televizorul, a înghețat. Uite ce văzuse femeia la TV

By
loading...

O femeie știa cu certitudine că soțul ei se află într-o călătorie de serviciu în Dubai.

Helen a deschis televizorul într-o seară și nu i-a venit să creadă ochilor: și-a văzut soțul în direct la televizor, alături de fostă parteneră.

Sam Backburn și Michelle Brooker au decis să se căsătorească în cadrul show-ului TV britanic „Ant and Dec’s Saturday Night Takeaway”.

Ei și-au surprins astfel invitații, care credeau că se află acolo pentru a sărbători a 30-a zi de naștere a lui Michelle. Printre nuntași se află și Daniel Gundry, care a apărut alături de o femeie blondă.

Helen nu a fost câtuși de puțin înduioșată de eveniment, așa că și-a vărsat toată indignarea într-o postare pe Facebook:

„Mi-au plăcut nunta și surpriza invitaților. Ce nu mi-a plăcut a fost să-l văd pe soțul meu, Daniel Gundry, care ar fi trebuit să fie la muncă în Dubai, apărând la brațul altei femei. O femeie de care cică s-a despărțit anul trecut. Avem împreună o fiică de 15 ani, care este absolut devastată.”, a scris femeia.

sotie-inselata

loading...

 

Sursa: realitatea.net 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News