Femeia aceasta se trezea de ceva timp mahmură, deși spunea că nu a băut alcool. Luni la rând a fost așa, dar când a mers la medic, abia atunci și-au dat seama ce avea în ea! Ce se întâmpla cu femeia zi de zi este uimitor

By
loading...

Sarah Moughtin este o femeie în vârstă de 34 de ani care a uimit medicii cu boala incredibilă cu care se confruntă.

În fiecare dimineață aceasta se trezește ca și când ar fi mahmură, de parcă toată ziua ar consuma alcool în exces. Dar adevărul din spatele simptomelor ei ciudate este de-a dreptul incredibil.

Sarah a decis să meargă la medic, dar doctorii cărora femeia le-a cerut ajutorul au spus că nu au mai văzut niciodată așa ceva. Înainte de a se îmbolnăvi, femeia era asistent de vânzări într-un centru comercial și ducea o viață normală, ca orice persoană sănătoasă. Însă totul s-a schimbat pentru ea în momentul în care au început simptomele asemănătoare mahmurelii, împreună cu durerile de cap. Femeia a încercat să le ignore, însă lucrurile doar s-au înrăutățit astfel.

Deși Sarah era o femeie perfect sănătoasă, ea a ajuns să fie țintuită în pat. Femeia a început să aibă tot felul de dureri, trezindu-se în ficare zi cu chipul umflat peste măsură. După o serie completă de analize, doctorii au reușit să descopere de ce afecțiune suferea Sarah: diabet insipid, hipofizita limfocitară- boală autoimună întâlnită în special la femeile însărcinate dar și la cele care suferă de hipopituitarism. Pe lângă toate acestea, fata a fost operată la ureche, unde îi apăruse o umflătură.

„Ma trezeam mereu mahmura si de parca fusesem lovita peste fata in repetate randuri. Am atribuit toate simptomele cu stresul acumulat la locul de munca. Am stiut insa ca e ceva grav cand am simtit o umflatura langa ureche. Cand o atingeam era ca o bila de marmura”, a mărturisit Sarah.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News