Femeia asta a ajuns la spital arătând așa, nu scotea niciun cuvânt, medicii nu știau nici ce a pățit, nici cum să o ajute. Când le-a spus în sfârșit ce făcuse, s-au închinat: ,,Doamnă, cum de v-a trecut prin cap așa ceva?!”

By
loading...

O poză foarte ciudată a apărut pe rețelele sociale și pe site-urile online. În imagine poate fi văzută o femeie care stă liniștită în sala de așteptare a unui spital, vizibil supărată din cauza situației în care se afla, dar cine nu ar fi?! Femeia are o adevărată cască solidă de spumă poliuretanică pe cap.

Dar asta nu e tot, de spumă se lipiseră ramuri de copaci și frunze, ceea ce a dus la speculația că ar putea fi vorba despre mai mult decât o simplă greșeală.

Despre această femeie știm doar că este din Europa de Est, și că, din greșeală, în loc să ia spuma de păr, a luat spuma poliuretanică, folosită în construcții, așa a ajuns la spital. Poza aceasta este cel mai bun exemplu care ne convinge complet despre cât de important e să citim etichetele produselor pe care vrem să le folosim, de preferat înainte de a le folosi.

Acest tip de spumă este folosită de meșteri pentru tot felul de situații: scurgeri, umplerea găurilor în timpul construcției, dar suntem siguri că aceasta nu este folosită foarte des drept produs de îngrijit părul…

Priviți întreaga poză:

Sursa: Daily Mail

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News