Femeia asta a găsit o valiză veche și murdară, abandonată într-un tufiș, s-a apropiat și când a văzut ce era în interior, a rămas fără cuvinte. A pus mâna pe telefon și a cerut ajutor, uite ce era în valiză

By
loading...

O asistentă din Essex, Anglia, în timp ce mergea spre muncă, a găsit o valiză abandonată pe stradă. Intuiția ei i-a zis să se apropie ca să vadă ce se afla acolo. Când a deschis-o, femeia a avut o reală surpriză!

În geanta găsită într-un tufiș erau 15 pisicuțe, nu mai mari de trei-cinci săptămâni.

pisici

Cine le-a abandonat, cu siguranță și-a dorit ca ele să supraviețuiască, din moment ce valiza era perforată, având mai multe găuri prin care putea intra aerul pentru ca bietele pisicuțe să poată respira. În plus, „bagajul” a fost lăsat strategic, lângă un cunoscut adăpost de animale.

pisi

Alison Gamble, un angajat al adăpostului, a venit în ajutorul asistentei și a examinat animăluțele și s-a arătat de-a dreptul mulțumit de starea în care au fost găsite pisicuțele: „Sunt într-o condiție bună, și este clar că pisicuțele au stat departe de mama lor.”

Pentru că pisoii nu au fost înțărcați, ei trebuie hrăniți indiviadul, ca să nu dezvolte probleme nutriționale.

loading...

pisi 2

Din fericire, cei de la centru de îngrijire sunt dispuși să aibă grijă de cele 15 suflete până când vor fi adoptate. Pentru moment, pisicuțele sunt prea mici și fragile ca să fie lăsate să plece.

miau

„Șase dintre ele prezintă câteva semne de infecție oculară, în timp ce celelalte par în regulă pentru momente, dar vrem să le monitorizăm îndeaproape, ca să ne asigurăm că starea lor de sănătate este în regulă.”

loading...

Priviți video-ul de mai jos care redă întreaga poveste a pisicuțelor norocoase:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News