Femeia s-a trezit cu păr des pe tot corpul, e uimitor cum arată de la brâu în sus! A mers de urgență la spital, dar medicii au avut un șoc când și-au dat seama ce avea femeia în ea! Așa ceva nu s-a mai pomenit!

By
loading...

Leah Jorgensen are 33 de ani și a fost recent diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice. Unul dintre efectele negative ale acestei boli este pilozitatea excesivă care cuprinde întreg corpul!

Ani de zile Leah s-a luptat cu boala ei și a trăit rușinată de sindromul de care suferă, dar în cele din urmă a înțeles că trebuie să se accepte așa cu e, încetând să nu se mai epileze de 4 ori pe săptămână pe întreg corpul, inclusiv pe față.

Deși Leah arată la înfățișare ca un bărbat, din cauza pilozității excesive, Leah a învățat să accepte acest simptom drept ceea ce este, un simplu simptom al bolii de care suferă, chiar dacă are parte zilnic de tot felul de priviri ciudate de la străini.

„N-am văzut niciodată o femeie care să arate ca mine. Eram foarte ruşinată de modul în care arăt şi îmi era greu să mă afişez în public. Scopul meu timp de multă vreme a fost doar să reușesc să termin ziua fără să observe nimeni cât de păroasă eram. Oamenii mă întrebau de ce mă îmbrac cu anumite haine, eu le spuneam să mă lase în pace. Mă simțeam rușinată, jenată și speriată, de parcă aș fi fost, într-un fel, mai puțin femeie. Dar am înțeles că nimănui nu-i pasă de cum arăt. Ei mă văd ca o simplă persoană, iar asta m-a ajutat să trec peste problema mea.”, a mărturisit Leah Jorgensen.

Acum, împăcată cu ideea că trebuie să arate așa, Leah face sport în pantaloni scurți și tricou, uneori chiar își mai etalează mândră părul de pe corp pe o rețea socială, în încercarea de a le face pe femeile din toată lumea să își accepte defectele și corpul lor așa cum este, căci, indiferent cât de mult și-ar dori, sunt lucruri pe care nu le pot schimba.

„Mi-am dat seama că niciodată nu m-a deranjat cu arăta părul de pe mine. Problema era percepția celorlalți despre păr. Acum, că înțeleg asta, mă simt mai puternică.”, a mai precizat aceasta.

Iată mai multe imagini cu Leah:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News