Femeia simțea că o doare burta, iar soțul a dus-o la un cabinet privat. Acolo, doctorii i-au spus că are apendicită, dar când s-a trezit după operație, a început să țipe din toți plămânii. Ce i-au făcut sub anestezie soțul și medicii e caz unic în lume

By
loading...

În urmă cu doi ani, Rita Sarkar a început să aibă dureri extrem de puternice în zona abdominală, așa că soțul a dus-o la un consult, la o clinică particulară. Dar ce s-a întâmplat acolo, între medici, soț și un cumnat al femii, a făcut-o pe această să anunțe poliția.

Se pare că șotul femeii împreună cu cumnatul s-au înțeles cu medicii de la cabinetul particular. Chiar Rita mărturisește așa: „Mie mi-au spus ca am apendicita acuta si trebuie sa fac de urgenta operatie, ceea ce am si facut”, a povestit femeia pentru un ziar local. „Doar că în 2017 m-am simțit inexplicabil foarte rău și am fost la doi medici: ambii au confirmat că am doar un rinichi”.

În cele din urmă, adevărul a ieșit la iveală: soțul, supărat că nu și-a primit banii de zestre de la familia soției, a păcălit-o și i-a vândut un rinichi pentru a-și recupera partea de bani. Femeia provine dintr-o familie săracă, cu venituri modeste, iar la momentul căsătoriei familia fetei i-a promis ginerelui că își vor plăti zestrea, dar aceștia se pare că nu au reușit să se țină de cuvânt.

Așadar, dorind să-ți recupereze banii cu orice preț, soțul a ales să-și păcălească nevasta că suferă de apendicită, ocazie cu care i-a furat un rinichi, pe care apoi l-a vândut. Cel puțin, acest lucru este susținut de „victimă”, care a mai precizat că de doi ani de zile trece prin clipe groaznice, fiind victima abuzului domestic. Este important de menționat că plata zestrei de către familia fetei către viitorul soț este un obicei vechi care a fost interzis prin lege în India, încă din 1961.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News