Fetele de la „Puterea Dragostei” sunt topite dupa noul concurent! Iata despre cine este vorba

By
loading...

Emisiunea „Puterea Dragostei” este difuzata de postul de televiziune Kanal D si este un show matrimonial. Prezentata de Andreea Mantea, aceasta trebuie sa ii ajute pe concurenti sa isi gaseasca dragostea adevarata! Initial, au plecat in Istanbul 12 concurenti, insa regulile sunt destul de aspre, iar telespectatorii isi voteaza preferatii pentru a putea ramane in continuare in concurs.

Iar daca saptamana trecuta s-au facut eliminari, este momentul sa fie adusi oameni noi. Cel mai nou concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” este Ricardo. In varsta de 21 de ani, este de profesie fotbalist si a venit si isi gaseasca mare dragoste prin interemediul acestei emisiuni. Tanarul a reusit sa atraga taentia tuturor fetelor inca din primele minute. Cum si-a facut aparitia in casa fetelor, acestea roiau, la propiru. in jurul lui.

In tot acest timp, baietii au putut observa imagini din casa fetelor, iar gelozia imediat si-a spus cuvantul in momentul in care le-au vazut atat de entuziasmate de prezenta noului concurent. Adrian a fost cel care a recunoscut: „Cand am vazut-o pe Raluca facand gesturile alea pentru el, am fost gelos. Cum sa spui ca esti indragostita de mine si sa te porti asa. Stai sa vezi ce fac.”

Ricardo a avut doar cuvinte de lauda despre fete si aprecieaza efortul depus de ele pentru a-l face sa se simta bine inca de cand a ajuns in casa: „Raluca cred ca a incercat sa ma faca sa ma simt bine. Nu stiu de ce a fost asa primitoare. Ultima mea relatie a fost si cea mai lunga. Am 21 de ani si sunt din Severin. Am jucat la Poli Timisoara. Nu am emotii, am jucat pe stadioane de 10.000 de oameni, nu am emotii acum.”

Rafaela este pentru prima data cand pare interesata cu adevarat de un concurent.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News