Fetița asta are 4 ani, dar e deja căsătorită cu un bărbat cu 25 de ani mai mare decât ea! Ba chiar, părinții sunt de acord cu asta dintr-un motiv nemaiîntâlnit: „Nu am avut de ales, a trebuit să…”

By
loading...

Abby Sayles este o fetiță în vârstă de 4 ani care s-a căsătorit cu un bărbat mai mare decât ea cu 25 de ani! Cum sigururanță te întrebi și tu cum e posibil așa ceva, dar povestea asta a stors câteva lacrimi până acum…

Din păcate, Abby suferă de o boală crudă,leucemie, și face tratament la Centrul Medical din Albany. Când unchiul ei s-a căsătorit, a vrut si ea să o facă, cu iubirea vieții ei, Abby fiind îndrăgostită de Matt Hickling, care era cu 25 de ani mai mare decât ea și care este de meserie asistent de medic pediatru în centrul unde fata este tratată. Auzind ce își dorește fata, bunul asistent a acceptat fără să stea pe gânduri ca să se căsătorească cu micuța.

Abby era o simplă pacientă, dar Matt a fost atât de bun cu ea încât micuța s-a îndrăgostit de el, așa că, după ce a fost „cerut în căsătorie” de micuța pacientă, Matt, în vârstă de 29 de ani, a fost de acord să se joace de-a căsătoria.

Nunta a avut loc la spital, cuplul a mers până la un altar improvizat, au făcut schimb de inele de ciocolată și s-au hărnit unul pe altul cu tort. Înainte să-l întâlnească pe Matt, Abby ura să meargă la spital pentru tratament, dar acum de-abia așteaptă să meargă pentru a-și vizita soțul!

Iată cadoul lui Matt pentru foarte tânăra sa soție, pe hârtie scrie ,,Tineri căsătoriți”:

loading...

Acum leucemia lui Abyy este în remisiune și starea ei e mult mai bună. Matt a declarat: „Odată ce construiești o relație cu pacienții tăi, acestea pot merge foarte departe”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News