Fetița asta cu ochii vineți și hainele murdare are 7 ani și a fost fotografiată așa chiar de mama ei. Un prieten a văzut totul, dar când s-a uitat mai bine la poză și a văzut piciorul fetei, a pus imaginile direct pe internet! Ce pățise copila și de ce arăta așa

By
loading...

Povestea de mai jos pare una extrem de tristă, dar veți vedea că lucrurile nu stau deloc așa. Ei bine, să fii medic, avocat, pilot, pompier, astronaut sau orice altceva, fiecare dintre aceste meserii sunt dificile și necesită multă atenție.

Dar din lunga lista cu meserii din câte există pe acest Pământ, se pare că una lipsește și nimeni nu prea amintește de ea. E una la care se muncește din greu, de dimineață până seara târziu și care nu e în niciun fel plătit cu vreun ban la final de lună. Nu ți-ai dat seama despre ce e vorba? Ei bine, despre „meseria” de mamă!

Să fii mamă este, cu siguranță, unul dintre cele mai grele lucruri de pe planetă. Dar femeile care trec prin asta nu se vaită ci își văd mai departe, cu mândrie, de acest lucru. Așadar, nu înțelegeți greșit! Acest lucru aduce atât de multă bucurie și dragoste, încât nu se compară cu nimic, dar atunci când intervin sarcinile, apar și stresul, oboseala ori anxietatea.

Odată ce ai devenit mamă, nu există nicio modalitate să mai scapi de asta, este „meseria” cu cea mai lungă durată a cărții de muncă.

Așa consideră și Sam Jess Griffin, o mamă care are în grijă nu unul, ci cinci copii, iar vârsta lor este sub opt ani, ceea ce nu-i garantează niciun moment de liniște în casă.

Dar cea care o înțelege cel mai bine pe Sam este una dintre fiicele sale, Lainie. Dovada fetiței că a apreciază tare mult pe mama ei a fost anul trecut, de Halloween, când, în loc să aleagă o rochie frumoasă de prințesă sau de vrăjitoare în care să se deghizeze, Lainie a ales să se îmbrace precum Sam, cea care i-a dat viață.

Fata s-a dus direct la dulapul mamei și a luat un hanorac roz, o pereche de pantaloni și două păpuși, una pe care o purta în brațe, iar alta înfășurată în jurul piciorului. Lainie s-a machiat strident cât să arate ca o mamă obosită și chiar a creat niște urme false de vomă de copii pe umărul stâng. Așa, cea mică a devenit copia fidelă a mamei sale, Sam.

loading...

Încântat de idee și cu dorința de a afla cât mai multă lume de ideea inedită pe care a avut-o acest copil, un prieten de familie a lui Sam a văzut fotografiile cu Lainie în această ipostază și a urcat pozele direct pe internet.

Imaginea s-a răspândit cu rapiditate pe rețelele de socializare, iar cei mai mulți internauți au rămas impresionați de povestea din spatele pozei.

Uite cum a arătat micuța:

loading...

Cine e de părere că meseria de mamă este cea mai dificilă?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News