Fiica i-a făcut mamei cadou o cutie cu o singură sămânță de mac în interior. Femeia a crezut că își bate joc de ea, dar când și-a dat seama ce se întâmplase abia și-a putut potoli lacrimile!

By
loading...

Povestea de mai jos este un cum rar îți e dat să vezi!

Clipul a fost postat în urmă cu câteva zile, dar imediat a devenit viral, tocmai fiindcă povestea surprinsă în imagini este una foate specială.

În imagini se vede cum fiica îi dăruiește mamei sale o cutie în care există doar o simplă și unică sămânță de mac. Gestul i s-a părut femeii ciudat, dar când a aflat explicația, mama și-a dat seama că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit în viața ei.

Cel care a filmat întreaga scenă dintre mamă și fiică a fost partenerul fetei. Mama primește cutia, o analizează cu atenție, la prima vedere părând a fi goală. Dar femeia privește mai atent și observă că înăuntru se vedea ceva foarte mic. Neavând ochelarii la ea, a fost nevoită să ghicească. Este o sămânță de mac? Mama fetei a ghicit corect, însă nu și-a putut da seama ce poate însemna un astfel de cadou. Poate că fiica plănuia să facă brioșe cu mac?

Acesta este momentul în care fiica îi dezvăluie mamei sale adevărata semnificație a seminței de mac, spunându-i: „Atât de mic este nepotul tău acum”.

Ce se întâmplă în continuare este unic, viitoarea bunică începe să plângă de bucurie, dar asta nu e tot. Iată în imagini toată întâmplarea în clipul de mai jos:

loading...

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News