Finaliștii de la Asia Express au ajuns la Bollywood! Uite ce scenă celebră de film au fost nevoiți să joace! O vei recunoaște cu siguranță

By
loading...

Ieri seara, duminica, a fost difuzata prima editie a marii finale de la Asia Express. Competitia este din ce in ce mai stransa iar tensiunea creste in fiecare minut si cu fiecare kilometru parcurs ce ii duce pe concurentii ramasi in cursa mai aproape de marele premiu de 30.000 de euro.

Cum drumul echipelor nu avea cum sa nu treaca si prin Bollywood, Gina le-a pregatit numeroase surprize si porbe ce le-au scos in evidenta talentul artisitc prin dansuri si joc teatral. Cocuta si Bogdan, Oase si CRBL si Ruby si Robert au facut o demonstratie de dans indian aratandu-le indienilor miscarile pentru care sunt cunoscuti in tara.

Pentru jocul de amuleta, cele trei echipe finaliste au facut o oprire pe platourile de filmare Bollywoodiene, acolo unde au fost filmate numeroase productii indiene. Ei au fost nevoiti sa puna in scena o secventa din cunoscuta productie indiana Lantul amintirilor. Au avut tot ceea ce le-a trebuit: costume, peruci, machiaj specific, bijuterii, iar momentele au iesit unele cu adevarat comice si spectaculoase.

Urmatoarea misiunea i-a pus pe unii concurenti in mare dificultate. Ei trebuiau sa urce pe varful unei stanci pentru a gasi anumite cuvinte cu ajutorul carora sa formeze o fraza. Daca Ruby si Robert au terminat imediat, iar Oase si CRBL desi au fost nevoiti sa faca doua urcari din cauza neatentiei au terminat si ei destul de rapid, aceasta proba le-a dat mari batai de cap Cocutei si lui Bogdan.

loading...

„Noi aând suntem in competitie vedem negru in fata ochilor”, a declarat Cocuta. „Eu nu vreau penalizare pentru nimic in lume, oare e atat de greu sa punem la cap 12 cuvinte sa facem o fraza?”, a declarat colegul Cocutei, Bogdan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News