Finaliștii de la Asia Express-Drumul Elefantului. Șerban Copoț și George Vintilă au fost eliminați!

By
loading...

Competitia Asia Express a devenit din ge in ce mai grea iar tensiunea si oboseala acumulata a inceput sa isi spuna cuvantul. Doar trei dintre echipele ramase au reusit sa ajunga in marea finala a sezonului doi ce va avea loc in Mumbai. CRBL si colegul sau Oase au fost singurii care nu au participat la cursa pentru ultima sansa, dar pentru Ruby si Robert, Cocuta si Bogdan si Serban si George aceasta etapa a semifinalei a fost una grea.

Pote cel mai greu a fost pentru Ruby si iubitul ei deoarece Robert s-a simtit foarte rau si a avut nevoie de ingrijiri medicale. In timpul cursei a fost foarte slabit iar Ruby a fost nevoita sa traga pentru amandoi. Chiar si asa ei au reusit sa ajunga primii la Gina, urmati indeaproape de catre Cocuta si Boanta. Lucrurile au fost mai complicate pentru Serban si George care au ajuns ultimii. Gina pIstola  deschis cutia in care se afla un elefant rosu, ceea ce a insemnat ca drumul lor in emisiune s-a incheiat.

„Eu mi-am dorit mult sa vin aici. A fost prima oara cand am venit in Asia. Ma va ajuta sa scriu cartea la care lucrez acum, o sa ii fac și turneu. Momentul in care Cosmin (Selesi n.r.) s-a accidentat a fost o zi grea. George a dus mai departe clanul exploratorilor, alaturi de care am descoperit ca telepatia exista. Noi doi am facut lucruri tari. Fratilor, o sa va am in memorie. Asia Express e mult mai mult decat ce se vede la tv”, a spus Serban Copot.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News