„Fiul Adoptiv” al lui Alex Velea si al Antoniei, Lino Golden, si-a facut un cadou de zeci de mii de Euro

By
loading...

Lino Golden, sub numele lui real Radu Carstea, face parte din echipa lui Alex Velea, Golden Boy Society, iar mai nou este cunoscut ca „fiul adoptiv” al lui Alex Velea si Antonia.

Insa cel mai mult a reusit sa se faca cunoscut datorita faptului ca a evoluat frumos ca si artist, lucreaza din greu sa fie printre cei mai buni, sa fie admirat si ascultat de public si sa isi construiasca o frumoasa cariera muzicala.

In momentul in care si-a inceput cariera muzicala, acesta a avut nevoie de ajutor, nu a putut sa se lanseze singur, insa acum, situatia s-a schimbat, ii merge foarte bine si isi permite sa isi faca cadouri foarte scumpe.

Lino, a slabit 40 de kilograme, atat pentru sanatatea lui cat si pentru prestanta scenica. I-a fost usor sa slabeasca fiindca a avut ajutor din partea lui Alex Velea si Dorian Popa, acestia l-au sustinut, incurajat si l-au invatat cateva trucuri la sala de forta.

Data de 22 februarie i-a adus lui Lino un mare succes si l-au adus in topuri, acesta a lansat videoclipul melodiei „Panamera”, piesa ce a devenit hit si i-a adus castiguri substantiale. Piesa a strans 30 de milioane de vizualizari, a fost ascultata peste tot, la radio, televizor, cluburi, petreceri. Dupa acest succes, Lino a continuat sa mearga la multe concerte alaturi de Velea si baietii de la Golden Boy, astfel a reusit sa stranga o impresionanta suma de bani.

Dupa ce a muncit si a primit rasplata pe masura, Lino s-a rasfatat singur si si-a facut un cadou mult asteptat, si-a cumparat o masina de care nu se desparte deloc.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News