Fiul ei s-a născut cu paralizie cerebrală, dar băiatul încearcă să ducă o viață normală. Într-o zi, când era la școală, s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat. Abia când a ajuns acasă și a văzut imaginile a observat un detaliu care i-a dat fiori, uite ce se întâmplase chiar sub ochii ei

By
loading...

În vârstă de 11 ani, Matt Woodrum s-a născut cu paralizie cerebrală. Cei care suferă de această afecțiune ori cunosc cazuri care se confruntă cu această boală, probabil știu că abilitatea de a te mișca este afectată.

Chiar și așa, unii nu au nevoie de niciun ajutor în plus, alții sunt „dependenți” de cineva, în timp ce o parte dintre ei pot merge pe mici distanțe, ajutându-se de un scaun cu rotile pentru a parcurge mai mult drum.

Dar Matt arată că dizabilitatea de care suferă nu-l dă înapoi de la nimic.

Într-o zi, profesorul lui de sport i-a spus că poate să participe în cursa de 400 de metri alergat, dar băiatului nu i-a venit să creadă ce aude. Chiar și așa, Matt a acceptat provocarea și a decis să ducă la bun sfârșit această cursă.

În ciuda voinței sale de fier, Matt începe cursa cu greu și a rămas în urma tutoror. Dar imaginile surprinse arată cât de puternic este și cât de mult luptă pentru acest lucru!

Mama lui a înregistrat totul și după ceva timp a surprins un moment cu totul și cu totul deosebit. Când băiatul ei încerca cu ultimele puteri să termine cursa, profesorul de gimnastică a fugit spre el și l-a prins, ca să-l susțină. Profesorul a fost urmat de mai mulți colegi de-ai lui Matt și împreună l-au ajutat pe băiat să ajungă la linia de sosire.

Totul s-a petrecut în urmă cu ceva vreme, dar de fiecare dată când mă uit la aceste imagini mi se rupe inima!

loading...

E minunat să vezi cum oamenii, cu minim efort, pot face ziua cuiva mai frumoasă! Așa cred că a fost și ziua lui Matt, care, deși suferă de paralizie cerebrală, nimic nu l-a împiedicat să ajungă la linia de finish, ba chiar prietenii și profesorul l-au ajutat să ajungă acolo unde băiatul și-a propus!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News