Flavia Mihăşan, ultima zi la Neatza! Blonda este însărcinată în 7 luni

By
loading...

Prima di de primavara din acest an a fost ultima in care Flavia Mihasan a aparut la Neatza cu Razvan si Dani, dupa sase ani in care a fost de luni pana vineri in matinalul de la Antena 1. Blonda va deveni in cateva luni mamica, asa ca a decis ca este momentul sa isi ia o pauza si sa se relaxeze mai mult si sa aiba mai multa grija de ea si de bebelus.

Dani Otil este cel care a facut public anuntul retragerii Flaviei Mihasan, iar cuvintele lui au emotionat-o pana la lacrimi pe viitoarea mamica, surprinsa fiind de cuvintele frumoase din partea colegilor ei.

„Este ultima zi in care Flavia mai prezinta Meteo. De luni ne va privi de acasa, alaturi de burtica ei, in incercarea de a face ceea ce am tinut-o in loc sa faca, caci e greu sa ai o familie cand faci treaba asta. Flavia este de departe cea mai reusita «vecină» pe care am avut-o pana acum. Am gasit-o greu, intr-un moment destul de tensionat la «Neatza», cu schimbari, cu tradari, cu telenovele. Nu a vrut de la inceput sa faca treaba asta, pentru ca a dorit sa fie doar dansatoare profesionista si balerina. Ne-am rugat de ea, a acceptat si i-am deschis noi orizonturi. Dupa ce scapa de burtica, are loc in echipa de la Neatza sau in orice alt proiect de televiziune”, a spus Dani in timpul matinalului din 1 martie.

Flavia Mihasan este insarcinata in aproape sapte luni, dupa cum ea insasi a marturisit in ultima emisiune. Marius Moldovan este iubitul ei, dar si tatal copilului pe care frumoasa blonda il poarta in pantece. Marius Moldovan este dansator si actor, iar cei doi lucreaza impreuna in mai multe proiecte diferite.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News