Floarea Dragomir face un apel disperat! Îşi vinde hainele de scenă. Iată de ce

By
loading...

Floarea Dragomir, cunoscuta de catre public sub porecla de Floricica Dansatoarea, are se pare mari probelme de sanatate! Din acest mutiv, ea a decis sa renunte la cateva sintre tinutele care au facut-o celebra, pentru a face rost de banii necesari pentru a-si putea depasi problemele de sanatate cu care se confrunta.

Astfel, Floarea Dragomir isi scoate la licitatie mai multe costume pe care ea le-a imbracat in timpul reprezentatiilor celebre pe care le-a dat in ultimii ani. A postat si  fotografii cu respectivele articole pe care vrea sa le vanda pe pagina unuia dintre conturile sale sociale. In dreptul pozelor cu haine a postat si un mesaj Le-a transmis prietenilor ei virtuali motivul pentru care a recurs la aceasta actiune, disperata ei nevoie de bani pentru a-si rezolva problemele de sanatate.

”Stimati oameni calatori, vand la licitatie costumurile mele de dansatoare, rog seriozitate!! Ma contactati pe mesenger! Sunt disperata, trebuie sa ma operez!”, a scris artista in dreptul imafinilor cu hainele sale de scena.

Reactiile unora dintre prietenii virtuai ai femeii nu au intarziat sa apara iar acestia au luat-o peste picior si au facut glume nearate. Au existat insa si oameni mai sensibili care au sarit in apararea Floricicai.

”Radeti de ea, laturile deacu, multe dintre voi cand va loveste foamea de banii mergeti si da-ti o tura prin statia de taxiuri si v-ati scos pachetu de tigari cu un fraier, pe facebook radem de Floricica ca isi vinde hainele si voi …”, a fost replica unui prieten adevarat al Floricicai.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News