Florin Busuioc se simte coplesit si cu greu poate face fata: „Nu e chiar atat de simplu sa duci in spate…”

By
loading...

Florin Busuioc, a cucerit publicul prin rubrica Meteo  pe care o prezinta la ProTV, prin felul sau de a fi, a reusit sa intre in inimile oamenilor si sa fie simpatizat. Se poate spune ca este cel mai indragit prezentator TV din ultimul timp, toata lumea il iubeste si il admira.

Dupa ce a avut mari probleme de sanatate, Busu a vazut ce inseamna sa fi indragit, a vazut cat de mult il iubesc oamenii din spatele televizorului, care il urmaresc de acasa si s-a declarat coplesit de faptul ca primit enorm de multe mesaje de incurajare.

Busu considera ca, desi este de apreciat, nu este usor sa duci in spate atat de multa simpatie, lucru de care s-a convins acum cand toti oamenii i-au fost alaturi, a primit o multitudine de mesaje, pe Facebook si prin toate mijloacele media. Le multumeste tuturor oamenilor care i-au fost alaturi pentru faptul ca s-au preocupat de starea lui de sanatate, considerand ca este mare lucru sa ai oameni langa tine care iti vor binele si mai ales sa te iubeasca atat de multi oameni care nu au reusit sa te cunoasca personal.

„Faptul ca m-am intors la Vremea a insemnat foarte mult pentru mine, mi-am demonstrat ca pot sa fac asta. Nu numai ca mi-am demonstrat mie ca pot sa fac asta, dar se pare ca am demonstrat tuturor, pentru ca a venit un val atat de mare de mesaje, de aprecieri incat n-am putut sa-i fac fata”, a declarat Busu in timpul unei emisiunii televizate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News