Fosta iubită a lui Culiță Sterp aruncă bomba după ce el s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua! „Nu-mi place de…” Dezvăluiri:

By
loading...

După multe luni în care a stat departe de Puterea Dragostei, dar nu și de concurenții din show, Plușica ar vrea să-și mai încerce o dată norocul în dragoste. ”Mi-a plăcut experiența din casă. M-aș întoarce la Puterea Dragostei, deși nu-mi place de nici un băiat de acolo și nici ce se întâmplă acum acolo”, a mărturisit recent Plușica.

Raluca Marina, care și-a căpătat porecla de Plușica în casa de la Puterea Dragostei, a fost printre primele concurente din show. Ea s-a îndrăgostit de Daniel, un concurent care a fost eliminat de la Puterea Dragostei după doar câteva săptămâni. Plușica a rămas în show după plecarea acestuia, și deși Daniel nu a vrut să aibă o relație cu ea, blonda nu s-a putut apropia de un alt bărbat.

Însă, după ce a ieșit și ea din competiție, despre Plușica s-a spus că a avut o relație cu fratele lui Iancu Sterp, cu artistul Culiță Sterp. În acea perioadă, Culiță era despărțit de Carmen de la Sălciua, cea care-i fusese soție o perioadă. Acum însă, Culiță și Carmen de la Săciua sunt din nou împreună.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News