Fuego a reuşit să slăbească 15 kilograme! A ținut o dietă simplă cu fructe, ușor de ținut și de efect!

By
loading...

Paul Srgiu, cunoscut sub numele de scena, Fuego, in varsta de 42 de ani, a reusit sa topeasca 15 kilograme fara sa fie nevoie sa apeleze la ajutorul unui medic nutritionist. Secretul lui consta in eliminarea tuturor alimentelor ce contin calorii si adoptarea unui stil de viata diferit fata de cel pe care el il ducea inainte.

Artistul a renuntat la dulciuri de mai multe luni de zile, iar acest lucru se poate observa foarte clar si pe hainele pe care el le poarta care acum sunt cu cateva marimi mai mici dupa ce el a scapat de kilogramele in plus nedorite. Fuego a declarat ca a renuntat la fainoase, dulciuri si legume iar acum consuma doar cateva fructe , mere mure si afine. Are voie orice fel de carne si branza, cu conditia ca branza sa fie una light.

”Am mancat doar alimente care nu contin atatea calorii! Am renuntat la fainoase, dulciuri si legume. Fructe am voie, dar consum numai mere, mure si afine, iar la capitolul carne, am voie de orice fel. La fel si cu branza, insa aceasta trebuie sa fie light”, ne spune artistul, care in martie le va canta admiratoarelor cu noua lui silueta in turneul intitulat ”Drag de Romania mea”, dupa numele emisiunii sale de la TVR 2.

Turneul national al lui Paul Surugiu, Fuego, numit Drag de Romania mea, dupa emisiuna vedetei de pe Tvr 2, va debuta pe data de 13 martie si se va incheia pe data de 26 martie, moment in care va lansa si un nou album.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News