Gabriela Cristea a avut nevoie de asistenta medicala! I s-a facut rau in timpul emisiunii!

By
loading...

Gabriela Cristea trece prin momente dificile la care nu se astepta, spera sa fie ceva de moment si sa nu fie nimic grav. Vedeta este insarcinata pentru a doua luna, este deja in a 7 a luna de sarcina si nu a renuntat la viata mondena, a continuat sa lucreze pe platourile de filmare, astfel  i s-a facut rau in timpul emisiunii pe care o prezinta, „Te iubesc de nu te vezi’. Aceasta a avut nevoie de ingrijiri de specialitate ce i-au fost acordate in pauza publicitara.

Efortul depus la filmari si-a pus amprenta pe starea de sanatate a Gabrielei Cristea si a inceput sa se simta din ce in ce mai rau, aceasta are nevoie de o pauza de odihna, sa aiba grija de ea si de bebe. Gabriela simtea din timpul emisiunii ca se simte rau dar nu a vrut sa intrerupa programul, colegii ei au fost promti si au ajutat-o de indata. ca sa isi revina repede i-au facut o sedinta cu aerosoli. Se pare ca in prezent, Gabriela se simte mai bine si toata starea de rau i-a trecut. Nu se stiu exact motivele pentru care i s-a facut rau dar se crede ca toata aceasta problema a fost din cauza faptului ca este racita si ca are sarcina avansata.

Gabriela si Tavi Clonda mai au un copil impreuna, o fetita numita Bella Victoria Margot, iar peste aproximativ doua luni Gabriela Cristea va naste tot o fetita.

Oamenii din spatele televizorului, care o indragesc, i-au transmis urari si toate gandurile bune: „Multa sanatate, doamna Gabriela”, „Insanatosire grabnica, sa ai grija de tine, Gabriela”, ‘Multa sanatate, cum de ai racit asa de tare”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News