Gabriela Cristea a decis! A stabilit data cand ii va rupe turta fiicei sale! Participantii vor fi pe masura:

By
loading...

In urma cu un an de zile, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parintii unei fetite superbe. Cei doi au ales numele de Victoria pentru ea, fiind un copil extrem de dorit, pe care l-au asteptat mult timp.

Inainte de a o avea pe Victoria, prezentatoarea a pierdut o sarcina, lucru care a intristat-o foarte tare, dar nu a renuntat la dorinta sa de a face un copil. Micuta Victoria a venit pe lume printr-o operatie de cezariana, Gabriela Criste avand probleme de sanatate care au impiedicat-o sa nasca natural. A fost perfect sanatoasa si a primit nota 10. A avut noroc de un copil extrem de cuminte, care nu prea plange: „A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, si ii dau si acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Doua crizute a avut asa… dar le-am rezolvat repede.”

Intre timp, micuta a devenit printesa casei, iar universul parintilor se invarte in jurul ei. Cei doi o iubesc extraordinar de mult si se bucura de fiecare simplu gest pe care Victoria il face. Au sarbatorit-o pe cea mica in fiecare luna, iar acum vor ca petrecerea sa fie memorabila. Botezul a fost si el unul fabulor, iar acum, cand trebuie sa ii rupa turta Victoriei lucrurile se anunta mukt mai fastuoase.

Surse din anturajul Gabrielei Cristea au dezvaluit: „Gabriela Cristea ii taie turta fetitei in scurt timp! Impreuna cu sotul sau au decis ca petrecerea sa aiba loc pe data de 23 septembrie, cu o saptamana fata de data initiala, intrucat asa a fost dorinta intregii familii! La eveniment, se anunta deja suprize mari si participantii vor fi pe masura, printre ei, Madalin Ionescu, Cristina Siscanu, si nu numai.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News