Gabriela Cristea da sfaturi pretioase parintilor, relatand o intamplare nefericita: „Trebuie sa ii invatam valoarea banului”

By
loading...

Gabriela Cristea este una dintre cele mai indragite prezentatoare TV. Una dintre cele mai mari dorinte ale sale a fost sa devina mama, iar acest vis i s-a indeplinit. Mai mult, ea este insarcinata a doua oara, asteptand tot o fetita.

Este casatorita cu Tavi Clonda si au impreuna o fetita minunata, iar acum sunt in asteptarea celei de-a doua fetite. A lucrat inca de mica si mereu i-a placut sa aiba banii ei, sa nu depinda de nimeni. A muncit foarte mult sa ajunga pana aici, iar acum culege roadele. Insa niciodata nu a uitat de unde a plecat.

O intamplare recenta a facut-o sa ia atitudine. A vorbit despre un copil care nu a fost lasat sa participe la sarbarea scolara pentru ca nu purta portul traditional sau macar o ie. Acest lucru i se pare strigator la cer si nu isi imagineaza cum am ajuns in pozitia aceasta. Pe de alta parte vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la parintii care nu si-au invatat copiii adevarata valoare a banului.

Prezentatoarea este de parere ca, desi multi isi permit sa le faca toate poftele, le cumpara foarte multe jucarii pe care le abandoneaza in cateva zile si raman uitate intr-un colt, haine pe care nu apuca sa le imbrace vreodata, care raman cu etichete mult timp. Aceasta atrage atentia asupra faptului ca niciodata nu ar trebui sa le oferim totul pe tava, pentru ca vor exista momente cand acest lucru nu va mai fi posibil.

In consecinta, Gabriela Cristea ii indeamna pe toti parintii sa fie cumpatati atunci cand vine vorba despre cei mici. Iar daca au jucarii in plus, sa le adune si sa le dea celor nevoiasi.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News