Gabriela Cristea mai are puţin şi naşte, însă nici gând să stea acasă. Uite când intră în concediu prenatal

By
loading...

Desi se afla pe ultima suta de metri cu sarcina, Gabriela Cristea nu sta o clipa locului si este foarte activa. Ea nu vrea sa renunte la munca pana cand nu va fi cu adevarat necesar.

In cadrul emisiunii pe care o modereaza la postul de televiziune Antena 1, Te iubesc de nu te vezi, prezentatoarea Gabriela Cristea a decis sa vorbeasca despre aceasta frumoasa perioada din viata ei. In ciuda faptului ca vedeta de la Antena 1 este pe ultima suta de metri cu sarcina ea refuza deocamdata sa intre in concediu prenatal deoarece ii place sa aiba o viata activa.

Prezentatoarea de televiziunea a marturisit ca are aproape in fiecare saptamana cate o petrecere si a spus in gluma ca este foarte probabil sa nasca in timpun vreuneia dintre petreceri. Gabriela considera ca nu este necesar sa tea acasa deoarece este in putere iar a fi insarcinata nu este echivalent cu a fi bolnava. Prefera sa mearga la servici si sa isi consume energia decat sa stea acasa asteptand momentul venirii bebelusului.

„In fiecare saptamana am cate o petrecere. De nu o sa nasc eu la vreo petrecere…Am toate sansele. Ma ia cu capul daca stau acasa. Atata timp cat esti in putere, femeia insarcinata nu e bolnava. Daca sunt in putere, mai bine vin naiba la serviciu, imi mai consum energia. Mai trebuie sa ma suportati, ce sa fac”, a declarat vedeta.

„Vai cat de gravida sunt, cat de mare sunt, acum ma vad. E totul in regula, dar am un copil mai grasunel, mai dolofanel”, a mai spus ea.

loading...

Gabriela Cristea este casatorită cu muzicianul Tavi Clonda, impreuna cu care are o fetita, Victoria. Vedeta si partenerul ei de viata urmeaza sa devină din nou parinti de fetita.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News