Gabriela Cristea vorbeste despre viciul la care a renuntat de 10 ani

By
loading...

Gabriela Cristea, modereaza emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, difuzata pe postul de televiziune Antena Stars. In cadrul acestei emisiuni, prezentatoarea a vorbit despre viciul care pusese stapanire atat pe viata ei cat si pe sanatatea acesteia.

Prezentatoarea a recunoscut faptul ca a fost fumatoare, fuma multa si dintr-o data a renuntat la tigari, iar de atunci au trecut 10 ani si nu regreta nicio clipa deczia pe care a luat-o. Considera ca este cea mai inteleapta decizie pe care a luat-o in ultimii ani si i-a adus numai beneficii. De cand a renuntat la fuma, se simte mai bine, plina de energie, respira usor si este foarte activa.

Aceasta se mai duce din cand in cand la magazin si mai cumpara tigari pentru ca o roaga prietenii ei, insa cand vede cat de mult costa un pachet de tigari o ia cu groaza si isi spune punctul de vedere chiar daca este constienta ca unii o vor considera zgarcita. Gabriela, considera ca nu se merita sa dai atatia pe bani pe tigari, in conditiile in care nu sunt sanatoase ci din contra iti dauneaza sanatatii, pentru ea, parctic sunt niste bani pe care ii arzi in loc sa faci altceva cu ei, ceva care iti foloseste.

Gabriela Cristea: „Mi se par foarte scumpe si practic dai banii ca sa-i arzi. Mai bine cumparati niste chibrite sau fa un gratar si pune doi mici pe el si esti mai avantajat. Ca sa nu mai zic pe termen lung ce nenoriciri se intampla. Dar acum fiecare cu treaba lui”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News