Gheorghe din satul Vicovu de Jos din Suceava a dat lovitura și a câștigat Categoria I la Loto 6/49! E incredibil ce a făcut cu cei 1.5 milioane de euro! Oamenii își fac cruce! E caz unic în lume:

By
loading...

Gheorghe Breabăn, din comuna suceveană Vicovu de Jos, a câştigat în 2004 premiul cel mare la Loto 6/49, în valoare de 1,5 milioane de euro. Cu o parte din banii câştigaţi el a ridicat o biserică în localitatea natală.

În luna februarie a anului 2004, Gheorghe Breabăn, şeful de depozit al unei firme din comuna suceveană Vicovu de Jos, care avea pe atunci vârsta de 44 de ani, a câştigat 1,5 milioane de euro la Loto 6/49.

Tată a doi copii, vicoveanul a jucat o variantă simplă cu 3,1 lei reuşind să câştige pe lângă premiul cel mare un BMW seria 5 şi un apartament cu trei camere în municipiul Bucureşti. Deşi a câştigat o sumă considerabilă, banii nu i-au luat minţile suceveanului. Acesta şi-a construit în localitatea natală o casă destul de impunătoare şi-a deschis o firmă cu materiale de construcţii şi amenajări interioare şi exterioare, ocupându-se totodată cu agricultura şi creşterea animalelor.

Tot cu banii câştigaţi la Loto, Gheorghe Breabăn a ajutat la construirea bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Vicovu de Jos. „Miliardarul”, aşa cum este poreclit marele câştigător al Loteriei Române de către localnici din Vicov, a donat preotului undeva în jur de 300.000 de lei, devenind astfel ctitor al lăcaşului de cult.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News