Ghicitoarea care le dă bătăi de cap tuturor! „O mamă și un tată au patru fiice și fiecare are un frate. Câți membri are familia?” Tu știi răspunsul corect?

By
loading...

O nouă ghicitoare a devenit virală pe internet și a reușit să le dea bătăi de cap multor utilizatori.

Ghicitoarea sună așa: „O mamă și un tată au patru fiice și fiecare are un frate. Câți membri are familia?”

Foarte mulți se grăbesc să răspundă la această întrebare simplă, dar lucrurile nu stau deloc așa. Oricine ar fi tentat să spună că familia este formată din: mama, tata, cele patru fiice, la care se adaugă alți patru băieți, în postura de frați, ceea ce ar însemna 10 membri, dar acesta este un răspuns complet greșit.

Ar fi bine să te mai gândești încă o dată.

Dacă nu ai reușit încă să îți dai seama, și te gândești în continuare că doar 10 este răspunsul corect la această ghicitoare, ei bine, află că familia are 7 membri: mama, tatăl, cele patru fiice și un frate.

La fel de năucită a fost și această tânără în clipa în care părinții săi i-au spus ghicitoarea. Familia a filmat momentul în care tânăra oferă pe bandă răspunsuri greșite, spre amuzamentul părinților ei.

”O mamă și un tată, adică unul și doi, patru fiice, deci șase și fiecare are un frate, deci încă patru, egal cu 10”, spune fata, complet încurcată.

loading...

După mai multe încercări greșite, părinții ei îi oferă răspunsul corect – care este 7.

Iată momentul amuzant în imaginile de mai jos:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News