Gigi Becali a facut senzatie si a mers cu elicopterul la Manastire in sfanta zi de Boboteaza!

By
loading...

Religios din fire, cu o credinta puternica in Dumnezeu, Gigi Becali in sfanta zi de Boboteaza a ales sa mearga la Manastirea Patrunsa din comuna valceana Barbatesti, iar in momentul in care a ajuns in comuna, Becali a fost intampinat de Primarul localitatii, Constantin Banacu. Becali pastreaza traditia, este al doilea an la rand cand latifundiarul vine aici, iar vizita lui se va incheia pe 7 ianuarie. Ii place sa se roage si sa fie mai aproape de Dumnezeu, mai ales in zile de sarbatoare.

Acesta nu renunta sa faca senzatie nici cand vine vorba de religie, face ceea ce el considera ca este bine fara sa ii pese de ce vorbeste lumea si chiar daca cineva ar indrazni sa il critice, Becali stie sa isi exprime punctul de vedere si nu permite nimanui sa il denigreze. Astfel, finantatorul FCSB, a ales sa mearga in acea zona cu elicopterul.

Decizia de a merge cu elicopterul a fost una buna, deoarece la Manastirea Patrunsa din Valcea  nu se poate ajunge cu niciun mijloc de transport terestru, drumul este foarte anevoios, iar locul pe care se afla este unul periculos, abrut pe culmea muntelui. Cei care nu au posibilitatea de a merge cu elicopterul, pot opta sa mearga cu masina pana la poalele muntelui, iar de acolo se poate merge pe jos, insa nu este cea mai recomandata alegere, fiindca acum, pe timp de iarna, muntele este acoperit cu zapada, iar drumul este unul obositor si riscant.

Drumul spre aceasta Manastire, seamana cu drumul spre Golgota, iar cunoscatorii spun ca Manastirea Patrunsa este sora Athosului romanesc- Manastirea Frasinei tot din acelasi Judet, ambele au aceleasi caracteristici observate doar la Muntele Sfant.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News