Gina Pistol, în lacrimi. Anca Sigartău şi fiul ei, dați afară de la Asia Express

By
loading...

Tensiunea este cumplita la Asia Express! Anca Sigartau si fiul ei au fost eliminati din cursa, elefantul din cutia care le pecetluia soarta in emisiune a fost unul rosu. Cei doi au trecut prin clipe grele care i-au secat de energie si au fost nevoiti sa paraseasca emisiunea, dar si competitia in care s-au bucurat de fiecare moment, fie el si greu.

In cursa pentru ultima sansa s-au intrecut Anga Sigartau, fiul ei, Jojo si Paul, Serban Copot si George Vintila, insa la final Anca si Teo sunt cei care au ajuns pe ultimul loc si au parasit emisiunea. Ceilalti concurenti au plans atunci cand au aflat ca au fost eliminati, deoarece ei au fost foate atasati de restul echipelor.

Dupa o cursa plina de clipe de tensiune si lunga, Gina Pistol a anuntat cu lacrimi in ochi ca Anca si fiul ei trebuie sa paraseasca India.

Actrita povestea ca l-a ales pe fiul sau ca partener de drum, iar decizia ei s-a dovedit a fi una inspirata. In el a gasit un adevarat sprijin, atat in probele care impun o conditie fizica buna, dar si in momentele in care cei doia au trebuit sa ia decizii grele precum sa isi pedepseasca colegii din competitie. Indiferent ca vorbim de ordinea plecarii in cursa sau de nominalizarile pentru ultima sansa de a ramane in reality show. Tanarul a fost cel care a preluat fraiele si si-a asumat raspunderea acestor decizii neplacute.

Teodor Sofian Abaab are 27 de ani si a studiat Medicina Dentara la Universitatea Titu Maiorescu din Capitala si a preofesat timp de un an ca tehnician dentar. In prezent, el lucreaza alaturi de tatal lui intr-o afacere din domeniul textilelor.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News