Horia Brenciu, a făcut anunțul despre plecarea de la X Factor: „Ce se va întâmpla cu mine nu știu”

By
loading...

Horia Brenciu este un cunoscut om de televiziune si cantaret din Romania. A devenit cunoscut atunci cand a inceput sa prezinte emisiunea Robingo, difuzata de postul de televiziune TVR. 

Si-a inceput cariera artistica inca de la varsta de 18 ani, facand parte din trupa „Apropo”, insa nu ca vocalist, ci canta la pian. Abia mai tarziu si-a pus in valoare si calitatile vocale. Emisiunea „Robingo” a fost urmate de alte emisiuni de succes, precum „Tip Top Minitop”, „Kiki Riki Miki”, „Vocea Romaniei”, iar in ultimii ani era prezent in juriul emisiunii „X Factor”.

Producatorii emisiunii „X Factor” se pare ca vor sa faca o schimbare in ceea ce priveste persoanele care vor face parte din juriul indragitei emisiuni, iar Horia Brenciu este pus pe liber.

Este un om de televiziune talentat, carismatic, care poate face fata oricand unei emisiuni live. Existau zvonuri in ultima perioada referitoare la plecarea sa de la concursul de talente, iar acum le-a confirmat. Cantaretul afirma ca se poate descurca la fel de bine si fara aparitiile pe micul ecran.

Desi oficialii au dezmintit zvonurile, Horia Brenciu este cel care le confirma: „Ce se va intampla cu mine nu stiu, dar am invatat sa ma descurc, pentru ca asta m-a invatat si viata, sa ma descurc si fara televiziune. Pentru ca daca iubesti televiziunea, si ea nu te iubeste pe tine, atunci esti parasit undeva. Ma bucur ca sunt zvonuri potrivit carora as putea avea o alta emisiune, eu nu le cunosc.

Ceea ce as vrea eu sa spun este ca ma lupt in fiecare zi sa imi fac o orchestra mai buna, concerte mai bune, sa fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar daca se numeste acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred ca este un teritoriu care acum inca se descopera si vizavi de film, si de musical. As vrea sa vad si sa se produca mai multe filme romanesti.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News