Horoscop de weekend 10 -11 martie 2018: O zodie spune adio sărăciei în acest week-end! Cine va avea parte de un mare câștig

By
loading...

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: BERBEC
În acest sfârșit de săptămână, Berbecilor li se recomandă să înfrunte cu grijă toate provocările care se ivesc. Pentru a avea ceea ce își doresc și a obține cât mai repede sumele la care visează, este important să facă un efort serios în acest sfârșit de săptămână și să se dedice muncii.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: TAUR
Taurii vor avea parte de un mare câștig, în acest weekend. Fie că e vorba despre un câștig la Loto, fie că primesc o moștenire sau o sumă colosală de bani, Taurii vor fi în al nouălea cer când vor auzi vestea.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: GEMENI
Gemenii simt că nu au control asupra unor situații din viața lor. Acest sfârșit de săptămână îi prinde concentrați și foarte prinși în ceea ce au de rezolvat. Anumite lucruri pe care ei vor să le vadă rezolvate nu au rezolvarea acolo unde cred ei. Este bine să priviți în ansamblu orice problemă și să cereți ajutor oricând simțiți nevoia să o faceți.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: RAC
Este o perioadă bună pentru a vă face planuri noi. Aveți o energie aparte, care vă va ajuta să puneți în practică tot ceea ce vă doriți. Nu disperați, trebuie doar să vă acordați timp și răbdare și veți reuși să soluționați orice problemă.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: LEU
Dacă ceva nu îți convine și te simți incapabil să rezolvi anumite lucruri, încearcă să vezi lucrurile dintr-un alt unghi sau chiar să apelezi la ajutorul unei persoane cu mai multă experiență, care să te îndrume și să te ajute în orice îți dorești. Vei primi ajutorul pe care ți-l dorești, trebuie doar să știi cui să-l ceri.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: FECIOARĂ
Pentru nativii din zodia Fecioară, acest sfârșit de săptămână este unul foarte bun, armonios. Veți fi înconjurat de prieteni, de familie, de oameni care vă iubesc cu adevărat și vă vor binele.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: BALANȚĂ
Trebuie să lași deoparte oamenii care nu îți fac bine și care sunt doar pe interes. Acești oameni nu îți vor aduce nimic bun, decât invidie, răutate și sfaturi false, pentru ca lucrurile pe care și le dorești să nu iasă așa cum ar trebui. Ai multe idei, mulți parteneri de afaceri, mulți prieteni, dar trebuie să selectezi întotdeauna ce e mai bine pentru tine și să faci anumite alegeri și în grupul de prieteni.

loading...

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: SCORPION
În acest weekend ai posibilitatea să te gândești dacă ești cu adevărat fericit acolo unde te afli acum. Dacă consideri că nu, ia-ți inima-n dinți și fă schimbarea pe care ți-o dorești.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: SĂGETĂTOR
După atâta stres acumulat și oboseală, a venit vremea să te liniștești în aceste două zile care sunt perfecte pentru a-ți încărca bateriile și pentru a căpăta forțe proaspete pentru săptămâna care urmează.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: CAPRICORN
Acest sfârșit de săptămână te găsește binedispus, în armonie cu cei din jurul tău. O persoană mai în vârstă din familie îți face o propunere pe care nu vei avea cum să o refuzi. Fie este vorba de o călătorie, fie despre un ajutor financiar, îți va prinde foarte bine acest ajutor din partea ei. Odată ce-l accepți, lucrurile din viața ta se vor îmbunătăți complet.

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: VĂRSĂTOR
Ești puțin supărat din cauza lucrurilor care nu au ieșit așa cum îți doreai, dar nu e cazul să te îngrijorezi sau să-ți strici starea pentru asta. Sunt mici detalii pe care, cu multă atenție și concentrare, le vei rezolva singur, fără a fi nevoie să apelezi la ajutorul altor persoane. Poți retrăi anumite dezamăgiri din trecut care nu îți fac deloc bine.

loading...

Horoscop de weekend 10 -11 Martie 2018: PEȘTI
În acest weekend îți focalizezi atenția asupra lucrurilor pe care nu le ai și nu te mai gândești deloc la ceea ce ar trebui să faci pentru tine însuți. Trebuie să te gândești mai mult la propria persoană și la lucrurile pe care le ai deja, dar și la modul în care ai putea să apreciezi toate aceste lucruri.

sursă: yve.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News