Horoscop. Previziunile lui Mihai Voropchievici până pe 27 aprilie pentru toate zodiile! Nativii acestei zodii își vor împlini toate visele! Vezi și tu dacă te numeri printre norocoși

By
loading...

Horoscop. Berbec: Feritilitate și belșug, toate visele se vor împlini.

Horoscop. Taur: Are o săptămânî în care nu trebuie să se enerveze pe cei din jur, trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a duce o bătalie, să încerce să fie calmi.

Horoscop. Gemeni: Au o săptămână plină de alternanțe, sunt în căutari, e posibil să își dorească schimbarea unui partener.

Horoscop. Rac: Este pus pe drumuri, o săptămână de alergături, de călătorii.

Horoscop. Leu: Au o săptămână de comunicare, ocupată, atenție și la mesaje.

Horoscop. Fecioară: Au o săptămână mai grea, avertizați să aibă forță morală, să-și monitorizeze sănătate, probe de încercat pe toate domeniile.

Horoscop. Balanța: Se mută în prezent. Să lase toate problemele legate de trecut, să se pregătească pentru o perioadă mult mai bună, pentru un an mult mai bun.

loading...

Horoscop. Scorpion: Simbolul dragostei fierbinți. Dragoste nouă, buucurați-vă de ofertele lui Cupidon.

Horoscop. Săgetător: Pe punctul de afla un adevăr al naibii de important, marcabil pentru viața voastră. Ce ați semănat, asta culegeți.

Horoscop. Capricorn: Au o revigorare în toate planurile, sunt pe punctul să înceapă o viață nouă.

Horoscop. Vărsător: Sunt puși pe dispute, pe certuri, să nu vă faceți griji degeaba veți câștiga în mod sigur cu răbdare.

loading...

Horoscop. Pești: Sunt pe punctul de a primi informații interesante, o schimbare importantă, sunt protejați de divinitate.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News