Hoțul l-a atacat, i-a furat haina, telefonul și portofelul plin, dar când s-a uitat în portofel a văzut un detaliu care l-a făcut să fugă la poliție și să spună că e o mizerie de om. Uite ce a găsit

By
loading...

Connor Dawes are doar 19 ani și într-o zi pierdea timpul cu un prieten pe străzi atunci când a văzut un bărbat care mergea singur. Era destul de târziu, așa că nu erau foarte mulți oameni în jur, iar Connor a decis să riște.

L-a urmărit pe acel om timp de 5 minute, iar în momentul în care a intrat pe o alee pustie l-a lovit, acesta a căzut la pământ, și, într-o fracțiune de câteva secunde i-a luat haina, telefonul, portofelul, după care a fugit.

Mai târziu Connor s-a oprit pentru a-și verifica prada din seara aceea, așa că s-a uitat în portofelul omului și i-a găsit actele care arătau că acesta avea o formă ușoră de autism.

Adolescentul s-a simțit foarte vinovat și s-a predat la poliție. Mai mult, el chiar a spus unui polițist că este ,,o mizerie” și că, pentru ce a făcut, merită să fie înfunde pușcăria.

Deși judecătorul a fost impresionat de faptul că băiatul a făcut în cele din urmă ce era corect, Connor a fost oricum pedepsit pentru ce i-a făcut victimei, omul suferise o tăietură la ochi și, având în vedere și boala lui, era foarte marcat de ceea ce pățise.

Iată ce a spus judecătorul când și-a anunțat sentința: ,,Poate că nu știai că acest tânăr are Sindromul Asperger, dar știai că era vulnerabil fiindcă era singur noaptea pe stradă. Acesta este un tânăr pentru care viața nu a fost foarte ușoară, și pentru el ceea ce ai făcut a fost dureros, și va continua să fie dureros pentru o bună bucată de vreme de acum înainte.”

Judecătorul speră că faptul că Connor a fost pedepsit să îi facă pe alți tineri să renunțe la astfel de infracțiuni.

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News