I-au spus că nu poate avea copii, așa că a hotărât să adopte un bebeluș. După numai 6 luni, l-a dus de urgență de unde l-a luat! Ce a descoperit cuplul între timp! Motivul jenant pentru care au adus copilul din nou la orfelinat:

By
loading...

O familie din Botoșani a reușit să uimească prin lipsa de sentimente. Cuplul a aflat de la medici că nu vor putea avea copii niciodată, de aceea au decis să înfieze un copil, un bebeluș, dar după doar 6 luni l-au dus înapoi la orfelinat.

Cei doi, tatăl profesor universitar şi mama medic, şi-au dorit foarte mult un copil, însă după un lung şir de analize au constatat că nu pot avea unul pe cale naturală.

Se pare că nu s-au gândit prea mult, au mers la Protecția Copilului, pentru a demara procesul de adopție. După ce au trecut toate probele, li s-a dat spre adopţie un bebeluş perfect sănătos, dar cuplul nu a rezistat mult în postura de părinţi. Cei doi au dus înapoi copilul, după ce au motivat că nu se pot adapta la noua viaţa şi că nu pot renunţa la tabieturile lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News