Iahtul folosit la filmările pentru Fructul oprit a fost al lui Ceauşescu! Uite cum arată

By
loading...

Iahtul ce este folosit la filmarile pentru serialul Fructul Oprit, serial difuzat pe Antena 1, are o poveste lunga si interesanta. Ambarcatiunea ce ii gazduieste pe actori i+a apartinut lui Nicolae Ceausescu si a fost vadut pe o suma colosala.

Actorii Michaela Prosan (Sonia) si Petru Paun (Alex), protagonistii serialului Fructul oprit, au fost primii care au ales iahtul de pe Lacul Snagov, acolo unde au filmat nenumarate scene de dragoste. In urma cu ceva timp, Neylini, interpreta hitului Muleina, solista la Mihai Napu Band, a filmat un videoclip si a realizat si o sedinta foto pe vasul care candva i-a apartinut dictatorului Nicolae Ceausescu.

„Nici nu am simtit cand au trecut cele 12 ore cat a durat sedinta foto. M-am simtit extraordinar de bine si de sexy, iar rezultatul mi se pare wow. Am vrut neaparat sa facem aceasta sedinta foto pe fostul iaht al lui Nicolae Ceausescu, fiindca eram convinsa ca va iesi ceva frumos si de calitate”, povestea Neylini.

Ambarcatiunea se numeste Snagov 1 si a fost un cadou pe care Ceausescu si l-a facut cadou de ziua lui. Fostul sef de stt folosea des acest vas in timpul plimbarilot pe Lacul Snagov. Dupa Revolutie, bunurile familiei au fost preluate de RA-APPS si scose la licitatie. In anul 2001 iahtul a ajuns pe maa unui om de afaceri din Ilfov care l-a reconditionat complet. Nava a fost modernizata intre 2003 si 2004 la Santierul Naval Oltenita si a primit un nou nume Leader. La un moment dat proprietarul a vrut sa il vanda, iar pretul solicitat era de 500.000 de euro.

 

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News