Iata ce gest a facut Madalin Ionescu cand era in trafic! Sotia sa a ramas impresionata

By
loading...

Madalin Ionescu, cel pe care il vedem la Televizor, cu o atitudine dura, este diferit cand vine vorba de familia lui, este altfel fata de cum il stiu telespectatorii, este un romantic innascut si nu ezita sa isi arate dragostea ce i-o poarta sotiei sale.

Madalin si jurnalista Cristina Siscanu sunt casatoriti de cativa ani, iar sotul ei ii arata des cat de mult tine la ea si cat de speciala este pentru el. Astfel, Madalin a fost surprins intr-un moment romantic, in timp ce se afla la volan, in trafic, cand a ajuns la un semafor i-a dedicat sotiei sale o melodie, „Cancion del mariachi”, interpretata de cunoscutul actor Antonio Banderas, in filmul „Desperado”.

Madalin i-a spus sotiei sale ca ii dedica ei aceasta piesa, iar daca la inceput Cristina era foarte serioasa, cu o atitudine puternica, cand a inceput melodia sa cante, s-a schimbat radical, a lasat garda jos si era toata un zambet, ii radia chipul de fericire.

Prezentatorul este de parere ca poti fi romantic oricand, in orice moment si in orice loc, fara sa astepti o ocazie speciala.

Madalin este la al doilea mariaj cu Cristina Siscanu, au impreuna o fetita pe care o iubesc enorm de mult, Madalin este un tata foarte atent si s-a implicat mereu in cresterea fetitei sale.

Inainte de aceasta casnicie, prezentatorul a mai fost casatorit o data, mariaj din care are doi copii, o fata si un baiat, Stefania si Filip. Isi iubeste toti copiii in egala masura, fara sa faca diferente intre ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News