Iată ce schimbată pare Corina Caragea atunci când nu prezintă ştirile sportive de la Pro Tv. Nu stiam asta despre ea!

By
loading...

Ne-am obisnuit deja cu imaginea de papusica a Corinei Caragea, care in momentul in care apare pe sticla nu are niciun fir de pr deranjat, iar machiajul este fara cusur. Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro Tv le-a aratat insa telespectatorilor o imagine cu ea, inainte de a intra la cabia unde toate vedetele trustului trec obligatoriu inainte de a intra pe sticla, diferentele fiind foarte clare.

Corina Caragea apare la stirile sportive de la Pro Tv ca pe un podium. Rochiile sale scurte si atragatoare, care ii pun in evidenta talia ca trasa prin inel si picioarele lungi si subtiri, ii completeaza imaginea de fotomodel, dar mai ales coafura impecabila. Vedeta cu parul negru ca abanosul, care ii straluceste ireal, pare oricand pregatita pentru o sedinta foto de pe coperta unei reviste glamouroase.

In culise insa, atunci cand luminile platoului nu mai sunt aprinse, iar stirista isi face fotografiile cu telefonul mobil, regasim o alta Corina. Ce este drept, la fel de frumoasa, insa mai aproape de realitate. Parul nu mai arata la fel si nici machiajul parca nu se mai aseaza perfect pe chipul ei. Bruneta este de apreciat pentru a care curajul sa se arate in fata fanilor sai cu sau fara machiajul de televiziune.

Acum este una dintre prezentatoarele veterane ale trustului PRO, fiind la carma stirilor sportive de foarte multi ani, dar Corina Caragea si-a inceput ea cariera in televiziune la ”Surprize, Surprize”. Putini isi amintesc ca ea a aparut pentru prima data in lumina reflectoarelor in echipa balerinelor din emisiunea ”Surprize, Surprize”, prezentata de Andreea Marin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News