Iata cine este castigatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” si a premiului de 15.000 de euro

By
loading...

Cel de-al 13-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” a fost  castigat de catre solista trupei Mandinga, Barbara Isasi. Transformarea sa in Ali, personaj interpretat de Christina Aguilera, in muzicalul „Burlesque” a fost desemnata cea mai reusita din cadrul marii finale.

S-a finalizat inca o editie a show-ului transformarilor de la Antena 1 care a tinut telespectatorii cu sufletul la gura. Sambata seara a fost desemnata vedeta care a reusit sa obtina marele trofeu si impreuna cu acesta premiul cel mare. Solista trupei Mandinga, Barbara Isasi, a castigat aseara al 13-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”. Transformarea sa in personajul Ali interpretat de Christina Aguilera, a fost  considerata ca cea mai reusita a marii finale.

“Niciodata nu m-as fi gandit ca o sa castig! A fost o surpriza totala! M-am emotionat foarte tare. Colegii si profesorii au fost super generosi cu mine tot timpul si sunt foarte multumita de echipa din care am facut parte. Toti colegii mei sunt minunati si super talentati si fiecare dintre ei merita sa castige. Le multumesc din suflet pentru ca m-au sustinut sa castig acest sezon”, a spus castigatoarea show-ului.

Pe urmatoarele locuri in marea finala s-au aflat Mihai traistariu care a interpretat precum Barbara Streisand, in rolul Dolly Levi, din musicalul „Hello, Dolly”, Connect R care a facut spectacol cu un moment al musicalului „The Greatest Showman”, in rolul lui Hugh Jackman- Omul Spectacol, Raluka si Ana Banciu, care au fost Roxie si Velma, alias Renne Zellweger si Catherine Zeta Jones din „Chicago” si Romica Tociu care l-a imitat pe idolul international al cinematografiei Charlie Chaplin.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News