Iata cum arata fosta sotie a lui Razvan Simion la patru ani de la divort

By
loading...

In urma cu 4 ani, dragostea dintre Razvan Simion si sotia lui s-a stins, motiv pentru care Razvan a decis ca este mai bine sa se desparta si fiecare sa isi vada spearat de viata lui. Adevaratul motiv pentru care prezentatorul TV a parasit caminul conjugal este faptul ca s-a indragostit de Lidia Buble, acestia se tatonau de aproximativ un an si jumatate.

Se pare ca in timp ce Razvan era inca cu sotia lui, acesta era impreuna cu Lidia Buble de 6 luni, iar mariajul lui mergea perfect, cei doi plecau in vacante mereu impreuna cu cei doi copii ai lor.

Razvan a fost casatorit cu Diana timp de 15 ani si s-au despartit dupa ce Lidia Buble a facut primul pas si s-a bagat in seama cu Razvan, iar acestia sunt impreuna si astazi, semn ca sentimentele lor au fost destul de puternice.

Dupa ce a divortat, Diana s-a retras din lumea mondena, si-a vazut linistita de viata ei si s-a mutat impreuna cu cei doi copii in Timisoara, acesta fiind orasul ei natal. Fostii soti si-au impartiti imobilele, iar Diana a ramas cu o casa in Corbeanca si doua apartamente in Bucuresti.

loading...

Dupa Diana a stat cu chirie in Timisoara, s-a decis sa vanda casa din Corbeanca, sa ramana cu cele doua apartamente din Bucuresla zero.ti pe care nu are de gand sa le vanda, iar banii obtinuti din vanzarea casei i-a investit intr-o noua casa, construita de la zero.

Diana are o viata frumoasa, se bucura de tot ceea ce are, a reusit sa treaca cu bine peste dezamagirea pe care fostul sot i-a cauzat-o si se cea mai fericita in preajma copiilor ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News