Iata cum si-a impartit omul de afaceri George Copos averea uriasa dupa divort! Au impartit peste 200 de milioane de dolari!

By
loading...

Au cladit un imperiu impreuna si au fost casatoriti timp de 36 de ani. George si Cristina Copos au decis insa sa se desparta, facand-o intr-un mod civilizar, iar la fel au luat si hotararea sa isi imparta afacerile. George Copos (65 de ani) va ramane cu hotelurile, in timp ce fosta sa nevasta, Cristiana Copos (59 de ani) se va ocupa de lantul de copfetarii Ana Pan.

George si Cristina s-au cunoscut pe vremea cand erau studenti si s-au si casatorit in anul 1981. Timp de peste 36 de ani au format o familie si, tot impreuna au facut si avere. Au inceput afacerile cu o cofetarie, primele prajituri si pateuri fiind facute de catre Cristina acasa sub deviza „Ca la mama acasa”. Apoi s-au extins si in domeniul electronic devenind producatori si distribuitori de produse electronice si electrocasnice. Dupa Ana Pan si Ana Electronic a aparut si Ana Hotels. Cei doi au cumparat hotelurile de la munte Poiana, Bradet si Sportul, iar mai apoi si-au construit hotelul Europa din Eforie Nord. Au preluat mai apoi Hotel Flora din Bucuresti transformandu-l in Crown Plaza din Romania. Familia Copos a devenit si actionar majoritar la SC Telefericul SA, transformat in Ana Teleferic, a infiintat o agentie de turism, iar el a inceput sa investeasca in fotbal devenitn sponsor al Rapidului in 1992.

In toti anii urmatori cei doi soti au strans o avere estimativa de 200 de milioane de dolari, pe care acum au impartit-o. George le-a cedat cofetariile Ana Pan sotiei si fiicei sale Alexandra (32 de ani), buisness cu o cifra de afaceri de 27,4 milioane de lei in 2017. „Sunt mandru ca Alexandra si Cristina vor duce istoria lantului mai departe” a declarat Copos pentru zf.ro. In schimb el a ramas cu tot ceea ce inseamna turism.

Dupa divort, George a plecat de acasa si s-a mutat cu Elena Stoica (38 de ani), femeia cu care avea o relatie extraconjugala si o fetita in varsta de 7 ani. Ba chiar a luat-o si de nevasta. Cristiana a recunoscut faptul ca a stiut tot timpul de faptul ca este inselata si o cunostea pe femeie. „O stiu, normal. E o fata pe care noi am ajutat-o. Lucreaza in firma noastra de la o varsta frageda” a declarat ea condorm hotnews.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News