Iată cum vor să își îmbrace Cabral și Andreea fetița la botez! Nici invitații nu scapă de această condiție!

By
loading...

Cabral si Andreea Ibacka sunt extrem de fericiti de cand au devenit parinti si blondina incepe sa se obisnuiasca usor cu noul rol, fiind extrem de laudata de catre sotul sau pentru grija pe care o are pentru Namiko si cat de bine se descurca sa isi organizeze programul. Insa acum este zarva mare in familia Ibacka. Cei doi se pregatesc de primul eveniment major din viata micutei, mai exact botezul.

Cuplul format din Andreea si Cabral au o noua grija. Isi doresc un botez micut, sa le fie alaturi familia si cei mai apropiati prieteni, fara a avea sute de invitati. Nasi le vor fi bunii lor prieteni Razvan si Irina Fodor, care au acceptat cu mare bucurie acest lucru. Tema botezului vor sa fie una traditionala, iar Andreea are de gand ca toti invitati sai sa se prezinte la marele eveniment imbracti conform temei impuse.

Cei doi deja au ales biserica la care isi vor crestina micuta, apoi petrecerea o vor tine acasa, nu la un restaurant de lux:

„Botezul va fi in luna mai pentru ca asteptam sa se incalzeasca afara, sa facem ceva in aer liber, restrans, cu cativa prieteni. Nu ne dorim mare tam-tam pe tema aceasta. Important este sa mergem la biserica dupa care va fi un gratar intre prieteni, nu va fi la un restaurant. Va fi ceva cat mai intim, mai ales ca ne dorim sa abordam o tematica romaneasca.

As vrea sa ne imbracam in port romanesc, in ie, chiar si baietii plus nasii Razvan Fodor (43 de ani) si sotia lui, Irina (30 de ani). Preparatele vor fi cu specific romanesc, asa ne dorim noi.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News