Iata cum vorbeste Victor Slav despre Bianca Dragusanu, dupa sase luni de la despartire. Uite ce le interzice apropiatilor

By
loading...

Victor Slav si Bianca Dragusanu au dat una dintre cele mai neasteptate vesti din showbiz-ul romanesc: au decis sa se desparta, dupa ce relatia lor a fost presarata cu nenuarate incercari, au divortat, apoi s-au impacat dupa escapada blondei la Paris cu Adrian Cristea.

Sa fie siguri ca relatia lor este una mult mai stabila, acestia au hotarat sa faca un copil. Au impreuna o fetita minunata, pe care amandoi o iubesc enorm si au decis sa ramana foarte buni prieteni pentru a-si creste fetita in armonie.

De atunci, Bianca Dragusanu si-a mai incercat de doua ori norocul in dragoste, insa nici una nu a trecut de trei luni. Prima sa relatia a fost presarata de foarte multe certuri si discutii, finalizandu-se foarte repede. Cea de-a doua relatie parea ca o va aduce pe Bianca pentru a doua oara in fata altarului, acesta i-a cunoscut pe parintii, dar si pe ficele lui Alex Bodi, iar cei patru pareau o adevarata familie.

Cand se astepta mai putin, blonda a fost parasita si de Alex, care a ales sa se intoarca la fosta sa iubita, e care o considera dragostea sa. Toate aceste lucruri au aparut in presa, iar toate cunostintele lui Victor Slav au avut acces la acestea. Insa atunci cand vrei sa deschizi aceste subiecte in fata prezentatorului, imediat ii ia apararea:

„Victor face nota discordanta printre barbatii prezentului. Multi dintre asa-zisii domni nu se feresc sa vorbeasca urat despre fostele iubite sau sotii. Le denigreaza in fel si chip. De la Victor nu o sa auzi insa niciodata vreun cuvant urat despre Bianca. Spune ca este o femeie cu multe calitati si o mama responsabila. Evita sa discute despre relatiile fostei lui sotii, iar daca cineva insista pe subiectul acesta, spune ca viata amoroasa a Biancai nu este treaba lui.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News