Iată motivul pentru care Antonia şi-a anulat concertul: „Am avut nevoie de…”

By
loading...

Antonia a explicat recent care au fost motivele care au impiedicat-o sa ajunga in Iasi la unul dintre concertele pe care ar fi trebuit sa il sustina.

Vineri, cantareata Antonia ar fi trebuit sa sustina un concert intr-unul din cluburile din Iasi, insa artista nu a reusit sa ajunga la spectacol din motive serioase. Vedeta a explicat ca starea ei precara de sanatate nu i-a permis acest lucru si ca a avut chiar si nevoie de ingrijiri medicale.

Artista si-a cerut scuze fata de fanii ei si de catre organizatori deoarece nu a putut sa ajunga in seara de vineri la concertul ei din clubul Fratelli din Iasi. Antonia s-a simtit foarte rau si a avut nevoie de ingrijirile medicilor, iar starea ei de sanatate nu i-a permis sa urce pe scena. La momentul postarii mesajului vedeta a declarat ca se simte mai bine si ca va anunta o noua data a concetului pentru a se revansa.

„Dragii mei, imi cer scuze ca nu am putut sustine concertul de vineri seara de la Fratelli Iasi, insa starea de sanatate nu mi-a permis sa urc pe scena si am avut nevoie de ingrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este in regula. Ne vedem curand, voi anunta aici noua data a concertului. Multumesc pentru intelegere!”, a spus Antonia.

Antonia formeaza un cuplu cu Alex Velea de mai multi ani. Din povestea lor de iubire s-au nascut doi baieți: Dominic si Akim. Antonia mai are o fiica, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News