Îl recunoști? Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, însă n-a avut o viață tocmai ușoară! Și-a pierdut, pe rând, fetița, soția și apoi fiul, care s-a spânzurat într-o camera de hotel:

By
loading...

Este una din vedetele-cheie ale postului de televiziune PRO TV, având o carieră de peste 25 de ani pe micile ecrane. E un tip jovial, inteligent și acid atunci când își propune. De câțiva ani, le intră românilor în casă, săptămânal, prin prisma rolului de jurat în cadrul emisiunii ”Românii au talent”.

V-ați dat seama despre cine e vorba? Dacă nu, vă spunem noi: Florin Călinescu. Vedeta a postat pe contul de Instagram această fotografie din trecut, care îl arată în perioada adolscenței. Și chiar dacă între timp înfățișarea lui s-a schimbat destul de mult, trăsăturile lui se întrevăd încă de pe atunci.


Fanii au fost în extaz să vadă această fotografie din tinerețea marelui actor și prezentator TV. Mulți i-au lăsat comentarii laudative la adresa aspectului lui fizic, în timp ce alții l-au consolat spunându-i că nu s-a schimbat prea mult și că nu e cazul de nostalgii.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News