Ilie Nastase se insoara pentru a cincea oara! Nunta va avea loc anul acesta

By
loading...

Ilie Nastase este dovada vie ca dragostea nu tine cont de varsta, iar atunci cand apare te indragostesti, indiferent de cati ani ai. Acesta a fost casatorit cu Briggite Sfat, timp de 8 ani, relatie care s-a terminat in 10 minute printr-un divort, se pare ca cei doi au avut o viata de cuplu agitata, cu multe probleme, nu se mai intelegeau deloc si au decis sa mearga pe drumuri diferite.

Dupa despartire, Ilie Nastase isi dorea sa isi gaseasca linistea, sa scape de tot stresul prin care a trecut si sa traiasca in continuare o viata frumoasa. Dar ce nu stia el, este faptul ca soarta ii predestinase un viitor linistit si o iubire fermecatoare. Astfel, acum dupa multi ani, acesta simte ca traieste din nou, se simte mai implinit ca niciodata, fiindca dragostea ii curge din nou prin vene.

Fostul campion la tenis, a ajuns la frumoasa varsta de 72 de ani si traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ioana Simion, aceasta are 42 de ani, este tanara, frumoasa si a reusit sa intre in inima si in sulfetul lui Ilie. L-a cucerit atat de mult, incat acesta a cerut-o sa fie sotia lui, iar Simona a spus „DA” din tot sufletul. Cei doi indragostiti se pregatesc de nunta,iar familiile lor abia asteapta sa petreaca acest moment inedit alaturi de el.

Ilie Nastase stie ce inseamna sa te insori, pentru el nu mai este ceva nou, este a 5 a oara cand se insoara, dar chiar si asa simte emotiile alaturi de partenera sa de viata.

Ilie: „Nu ma impac cu Brigitte, eu am divortat si acum sunt bine cu femeia de langa mine. In iunie ne vom si casatori”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News