Imagini emotionante cu Adelina Pestritu cand si-a externat fiica din spital. Poza care a induiosat oamenii

By
loading...

De Revelion, Adelina Pestritu a avut parte de peripetia vietii sale, a fost nevoita sa mearga de urgenta la spital cu micuta ei Zeinada. Ambii parinti au fost foarte ingrijorati de starea de sanatate a copilului lor, nu au avut parte de niciun moment de liniste, nu au putut sa doarma noptile, iar ziua au stat stresati si ingandurati fiindca nu stiau ce se petrece cu fetita lor.

Dupa ce i-au facut investigatii amanuntite, medicii au considerat ca starea de sanatate a Zeinadei este buna si au decis sa o externeze. Adelina Pestritu si Virgil Steblea si-au luat fata acasa, iar momentele grele au trecut, acum simt din nou ca sunt linistiti si spera ca acest episod sa nu se mai repete niciodata. Cand vine vorba de Zeinada, parintii se sperie rapid, isi fac griji si toata lumea lor se da peste cap, mai ales ca fetita este inca un bebelus, are doar 5 luni.

Adelina: „Am tratat cateva pusee de febra la indicatiile medicului nostru pediatru insa, la cea din urma am laut decizia de a merge la urgenta. Astfel, dupa un consult, medicii de garda ne-au sfatuit sa ne internam pentru mai multe investigatii si mai ales ca exista riscul sa ajunga la febra mare din nou. Si, cum peste tot sunt copilasi raciti, e mai bine sa ramanem sub supravegherea medicilor specialisti. Ne-am facut imediat internarea si inspital am petrecut si primul nostru Revelion  in formula de 3”.

Desi primul Revelion in 3 a avut loc la spital, Adelina nu a ramas cu o imagine trista despre ceea ce inseamna Revelionul,in schimb se bucura din suflet ca a trecut peste acest necaz si ca fata lor este sanatoasa, pentru parinti acest lucru conteaza cel mai mult.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News