Imagini emotionante cu familia Andrei. Cei mici au avut prima lor serbare!

By
loading...

Andra a retrait emotiile primelor serbari alaturi de Eva si David, cei doi copii ai sai care au avut prima astfel de experienta. Cantareata impreuna cu sotul ei, Catalin maruta, au participat cu sufletele le gura la cele doua evenimente importante pentru a-i incuraja si sustine pe „spiridusul” David si „fulgul de nea” Eva. Ulterior, Andra a impartasit cu fanii ei in mediul virtual imaginile de la serbarile celor mici.

Andra a marturisit ca a petrecut clipe magice alaturi de cei doi copii ai ei, care s-au pregatit cum se cuvine pentru serbarile la gradinita si la scoala. Cantareata impreuna cu sotul ei au fost extrem de emotionati, avand  in vedere faptul ca micuta Eva in varsta de 3 ani a avut un rol important in prima sa serbare de la gradinita.

Toata familia a mers sa il sustina pe David la serbarea de Craciun.

David este putin mai mare decat surioara lui, are 7 ani si a mai trecut prin serbarile organizate de gradinita, insa anul acesta i-a facut mandri pe parintii lui dupa ce a jucat rolul unui spiridus in cadrul primei serbari organizate la scoala de data asta.

Cei doi micuti si-au invatat bine rolurile si au facut un spectacol frumos, prin care si-au emotionat parintii. la serbarea Evei a fost prezent si David si viceversa. Eva chiar si-a asortat rochita cu costumatia fratelui sau in semn de sustinere. Ulterior artista a facut publice imaginile si si-a impresionat fanii.

Eva a fost un fulg de nea la serbarea de la gradinita

„Un fulg de nea a aparut in viata noastra si acum a avut prima serbare. Te iubim, Eva”, a scris Andra, pe contul personal de Instagram. In urma cu o zi, cei doi parinti au fost sa-l sustina si pe David, la serbarea de Craciun. „Spiridușul David ne-a adus la serbare. Eva si-a asortat rochita, asa ca am petrecut doar clipe magice azi. Bineinteles, il asteptam cu drag pe Mosul”, a adaugat atunci artista.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News