Imaginile durerii! Trupul Ionelei Prodan a ajuns la capela cimitirului Bellu, dar ceva i-a șocat pe toți cei prezenți acolo: Detaliul incredibil care a atras toate privirile. Ce scrie pe crucea cântăreței:

By
loading...

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, iar trupul neînsufleţit al artistei de muzică populară a ajuns la capela din cimitirul Bellu. Un detaliu de pe crucea cântăreţei a atras atenţia tuturor.

Pe crucea artistei a apărut un detaliu care a captat atenţia tuturor. Ionela Prodan Tănase este numele care apare pe crucea artistei. Cântăreaţa de muzică populară şi-a păstrat numele primului soţ, Traian Tănase, deşi a fost căsătorită de două ori.

Ionela Prodan a murit. Artista a fost căsătorită de două ori, iar primul ei soţ, pe care a declarat că l-a iubit enorm a fost Traian Tănase. Ionela Prodan a decis să se mărite cu el după 3 zile după ce s-au cunoscut. Al doilea soţ al artistei de muzică populară a fost Toni Antohi, de profesie inginer.

Ionela Prodan a murit. Artista va fi înmormântată în acelaşi cimitir în care a fost înmormântat şi primul ei soţ, căruia i-a păstrat numele, Traian Tănase.

Înmormântarea Ionelei Prodan va avea loc joi, la ora 12.00, potrivit anunţului făcut chiar de fiica sa, Anamaria Prodan.Regretata cântăreață de muzică populară avea 70 de ani.

Anamaria Prodan a ajuns în urmă cu câteva momente la capela cimitirului Bellu, alături de mama lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a trecut razant prin mulțimea de jurnaliști, dar și oameni care veniseră deja să aprindă o candelă sau să aducă o floare, în memoria Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a intrat rapid în capelă și părea destul de grăbită. Anamaria Prodan nu a dat declarații, a avut ochelari de soare la ochi și nu a trădat niciun moment de slăbiciune, deși inima ei e făcută bucăți, ea fiind cea în brațele căreia s-a stins Ionela Prodan.

loading...

sursa: spynews.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News