Imaginile sunt cât se poate de reale! Ea e fata cu cel mai mare posterior din lume, are 1,8 metri în diametru! Pare imposibil, dar trebuie s-o vezi cum arată când se ridică în picioare! E caz unic, nimeni nu-și explică cum poate să arate așa

By
loading...

Fata din imaginile de mai jos este Raylynn și a devenit cunoscută mulțumită formelor mai puțin obișnuite ale trupului său. Tânăra are peste 490.000 de urmăritori pe o rețea socială, pe Instagram, locul unde postează foarte des imagini în care se mândrește cu felul în care are posteriorul său, pe care unii l-ar putea numi chiar și uriaș!

Posteriorul lui Raylynn are o circumferință de 1.77 metri și este, cel mai probabil, cel mai mare din lume. Dar situația fetei este ușor ciudată, căci tânăra nu este deloc grasă, ci pur și simply forma corpului ei este foarte mare la nivelul posteriorului.

Însă această tânără este departe de a considera asta un dezavantaj, din contră, crede că e un atuu. Tocmai de aceea se fotografiază în tot felul de ipostaze sexy care îi pun în valoare „formele unice” și care reușesc să sucească mințile bărbaților.

Iată mai jos mai multe fotografii cu Raylynn. Voi ce părere aveți, arată sau nu bine?

Iată și un clip despre ea, în care dovedește că formele ei „speciale” sunt reale:

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News